Anlita

Uppdrag

Oavsett om du vill ha en porträttserie som avspeglar din personlighet, ett minne av ditt nyfödda barns leende eller om du vill fånga upplevelsen och stämningen på din bröllopsdag så har du hittat rätt. Ibland handlar det bara om att fylla den blanka ytan på väggen i ditt vardagsrum med något intressant. Eller att skapa en personlig känsla i butikens eller kontorets opersonlig miljö.

Priser

Eftersom varje kund har sina unika önskemål är inget uppdrag det andra likt och därför hittar du inte någon prislista på min sida. Jag åtar mig bara uppdrag när jag är förvissad om dess framgång och en framgångsrik uppdragsfotografering förutsätter två saker – en duktig fotograf och en gemensam målbild. Därför pratar vi innan fotograferingen. Du berättar om dina förväntningar och dina önskemål och jag presenterar utifrån det och givna förutsättningar ett förslag där fotoleverans och kostnad specificerats.

Bilderna

Här på sidan har jag publicerat ett urval av mina personliga favoritbilder. Många av dem är dessutom till salu och kan köpas i en mängd olika storlekar och utföranden. Prisuppgift ges på förfrågan.

Referenser

En lyckad uppdragsfotografering resulterar i personliga bilder. Därför tackar jag särskilt de kunder som har gett mig tillåtelse till publicering av deras bilder här på sidan. Titta gärna igenom mina bilder för att få en känsla av mig som fotograf.